Vegán csokikrém

Már receptnek nevezni is túlzás, mert annyira egyszerű. Ha van kevés maradék kókusztejed akkor jusson eszedbe ez a könnyed kis csokikrém, ami garantáltan sokkal finomabb, mint bármilyen bolti puding (igaz, már csak az emlékeimben él, hogy az milyen, mert ezer éve nem ettem 😊). Jó sok friss gyümölccsel igazi kényeztetés testnek és léleknek egyaránt.
pinit View Gallery 2 photos
Nehézség: Kezdő Elkészítési idő 10 mins Pihentetési idő 30 mins Teljes idő 40 perc

Leírás

Mennyi idősen: a kakaópor miatt csak 1 éves kor után javaslom.

Mindig vedd figyelembe, hogy a te babád miket eszik, milyen alapanyagokat vezettél már be neki!

Különleges alapanyag: kókusztej

Hozzávalók (2-3 pohárhoz):

Elkészítés

  1. A kókusztejet és a kakaóport enyhén kanállal elkeverjük, hogy a mixelés közben ne burkolózzunk kakaópor felhőbe, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és jöhet is a botmixer varázslat. Néhány mozdulat és már készen is van a lágy, krémes csokikrém. Minimum fél órára hűtőbe rakjuk.

  2. Száraz, forró serpenyőben megpirítunk néhány szem kókuszchipset és fogyasztás előtt megszórjuk vele a krémet. Tálaljunk hozzá, bármilyen gyümölcsöt, ami épp van otthon. Nyáron nálunk eperrel sláger, de most télen friss zamatos magyar kivit falatoztunk hozzá.

https://www.instagram.com/inyencbaba/